Wie zijn de Longstreet Smokers ?

Wij zijn Nick en Michael beide geboren in Waalwijk (gelegen in de Langstraat). Beide gepassioneerd bbq-ers en zoals bij vele is deze hobby aardig uit de hand aan het lopen, natuurlijk in positieve zin. Vanuit deze passie is dit alles ontstaan en hebben wij eind 2020 Longstreet Smokers opgestart, natuurlijk afgeleid van de Langstraat. 

Ons doel is duidelijk: de beste kwaliteit rookhout en andere top kwaliteit bbq producten zoals Kamado's, houtskool, rubs etc. aanbieden voor de beste prijs. Aandacht voor het proces en de kwaliteit stellen we centraal in alles wat we doen. Daarom werken wij onder andere met een lokale ondernemer die zich onderscheid van anderen door alleen maar te gaan voor het beste kwaliteit hout.

Partners met eigen machines, een droogkast en een netwerk van diverse aanbieders van eiken-, beuken- en fruitbomen, kunnen we ons rookhout aanbieden in de meest pure vorm en het beste vocht gehalte ten behoeven van je rookproces. 

Waarom Longstreet Smokers? Try it yourself! 

Geniet er vooral van en laat het lekker smaken! 

Dit is een standaard cookiemelding die u eenvoudig naar wens in de admin kunt aanpassen of uitschakelen. We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat we u de beste ervaring op onze website geven.

PRIVACYBELEID